ammm to vprasanje gre vsem urednikom te revije...
naj najprej malo obrazlozim zadevo...
Torej, kupil sem si revijo in na prvi pogled sem bil vesel saj zgleda dokaj obsirno in ni iz nevemkakega papirja in ima tako nek pridih strokovnosti. Ok, se veselo odpravim domov, skuham kavo in odprem revijo...prva stran ok, druga tudi...tretja je ze bolj krneki...na cetrti se pa zacne...opisi filmov, razne lady zgodbice nato pa smesn spored sat programov za cel mesec...in to vse do 86 strani...3/4 revije

nakar malo clankov na temo satelitske televizije in novih tehnologij..
si predstavljate moje razocaranje ob kavi, ko sem imel vsega skup 30 strani, ki so bile berljive
Revija se imenuje Telstar in ne Stop ali delo znanost...kaj pa, ce bi se ponudba malo popestrila...dodalo bi se vec clankov...recimo opis za dvb epg namesto celotnega epgja...seveda bi bila lahko cena cca 900 sit, ce bi bila revija v pravem standardu; nas hobij je zahteven in zanimiv, enako kot moj mikro ali kaj podobnega...
torej, ste kdaj razmisljali v tej smeri?
na forumu vidim, da ste sami strokovnjaki in zato, je taka revija malce premalo, da bi uspesno izobrazevali mnozice...no pa lp
ps: pardon, ce sm totalno offtrack v tem postu ampak, res si zelim zanimivejso revijo