Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Če Sep 19, 2019 23:44

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 4 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: EPG na HRT kanalih
OdgovorObjavljeno: To Jul 14, 2015 2:42 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 9:23
Prispevkov: 216
OK. Ne vem kako poenostavit, da bo jasno in ne vem kako napisat, da ne bo zakomplicirano :)

Na Samsungu serije C mi na pritisku na tipko EPG kaže spored. Če pritisnem tipko INFO (trenutno na programu), mi kaže nekaj od prejšnjega tedna.
Na Philipsu je EPG "zmrznil" že pred enim mesecem, na "starem" 2270HD monitorju s tunerjem mi EPG kaže kar nekaj, tipka INFO mi začuda kaže kaj je dejansko trenutno na sporedu.... ????

So to SW napake na sprejemnikih (ja, vem, da je Philips zadnje 2 leti rapidno padel) ali je kaj narobe pri ponudniku CATV? Na SAT (VU+) mi EPG tudi normalno dela.

Komu težiti? Operaterju, ali proizvajalcu TV? Trenutno ne morem probat, bom pa poizkusil še na Samsungu ES. Kakšen nasvet?

_________________
VU+DUO
Samsung 50C7790 3D


Na vrh
   
 Naslov prispevka: Re: EPG na HRT kanalih
OdgovorObjavljeno: To Jul 14, 2015 6:25 
Odsoten

Pridružen: Če Maj 24, 2012 23:00
Prispevkov: 2033
Na e2 je HRT OK. Ni pa v redu neka druga tv, kjer manjkajo pri opisu celi stavki.
Vsiljenih prodajnih oken, pa sploh ni v epg. Nastavljeni varušek pravic gledavcev ne odreagira.

Slika
Slika

_________________
Pomoč? - 666 - Branko
Prodajam ga zaradi neuporabe in ga ne potrebujem.


Na vrh
   
 Naslov prispevka: Re: EPG na HRT kanalih
OdgovorObjavljeno: Pe Jul 17, 2015 2:05 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 9:23
Prispevkov: 216
Mogoče nisem dovolj precizno napisal.

Sprašujem, kako vam dela EPG oziroma tipka INFO pri DVB-C sprejemu HRT in pri katerem operaterju? Tudi meni na VU+ EPG dela, ne vem pa kako kateri kablaši sprejemajo oziroma posredujejo signal (DVB-T/S) in kje bi se lahko zalomilo ali prišlo do težav?

Kako ta trenutek to recimo izgleda na Samsungu...

Trenutno je na sporedu neki Kralji Havajev. Ko pritisnem EPG mi kaže, da ni informacij, kaže pa mi, kaj sledi
Slika

Tukaj še slikca, da na TV recimo ni težav s pomanjkljivimi stavki

Slika

Tole je pa, če pritisnem samo INFO (ja itak, da ni informacij, če jih že v EPG za tekoči dogodek nima)

Slika

Pozoren na vse skupaj sem ratal, ko mi je "zatežila" ena stranka, da to opaža že dober mesec, prej je pa kao delalo. Ima pa Philipsov TV.

Samo zanima me, ali je to težava pri HRT (vem, da so nekaj menjali satelit) in imajo porodne težave, ali je to samo pri našem operaterju ali je povezano s SW na določenih televizorjih?

EDIT:

Zdaj, ko je na sporedu res "milostljiva gospa" mi pa tako EPG kot INFO kažeta pravilno. Se pravi TV rabi nekaj časa, da pobere kompleten EPG dol. OK, Samsunga smo "rešili", me pa vseeno zanima kako se obnašajo drugi aparati pri drugih CATV ponudnikih glede HRT.

_________________
VU+DUO
Samsung 50C7790 3D


Na vrh
   
 Naslov prispevka: Re: EPG na HRT kanalih
OdgovorObjavljeno: Pe Jul 17, 2015 8:40 
Odsoten

Pridružen: Če Maj 24, 2012 23:00
Prispevkov: 2033
LG je OK.

Slika

_________________
Pomoč? - 666 - Branko
Prodajam ga zaradi neuporabe in ga ne potrebujem.


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 4 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited