Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je So Jun 15, 2024 16:11

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 39 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2 3 4 Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Jun 03, 2005 21:58 
ce ne veste kaj je noter ni treba odpirat pa klikat ker neki v tri krasne wazaa


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Jun 03, 2005 22:01 
Citiram:
Avast se posodablja tudi večkrat na dan, tako da.... mogoče ni naštiman prav, če se le enkrat na teden.
pa saj ni kaj dosti stimat :oops: kje bi lahko kaj slabo nastavil ???prosim ce mi poves da popravim! upam da govoriva o home razlicici ne o profes.


Zadnjič spremenil gerr, dne Pe Jun 03, 2005 22:52, skupaj popravljeno 1 krat.

Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Jun 03, 2005 22:02 
Nod me velikokrat opozori na takega in drugačnega konja. Navadno pri obisku kakih sumljivih strani. A dela to še kateri AV?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Jun 04, 2005 0:51 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 14:09
Prispevkov: 385
No ja, iz glave ne bi vedel kaj se da štimat kaj pa ne. Bom pogledal ko bom doma. Spomnim pa se, da je desni klik na miško ko je kurzor na ikonci od avasta odprl meni. Si probal?

LP


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Jun 04, 2005 8:00 
Sam imam Avast,posodablja se parkrat tedensko,enkrat večkrat,enkrat
pa manjkrat.Štos pa je verjetno banalen:večkrat tega niti opaziš ne,če
ravno ne buljiš vseskozi v ekran.Sporočilo,da se je posodobil,se izpiše le
za par sekund.


Na vrh
   
 Naslov prispevka: ..
OdgovorObjavljeno: So Jun 04, 2005 10:31 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 22:54
Prispevkov: 792
..


Zadnjič spremenil taburet, dne Po Mar 15, 2010 0:32, skupaj popravljeno 1 krat.

Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Jun 04, 2005 12:14 
Odsoten

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 18:06
Prispevkov: 1748
norton :) zame se vedno ql...vsake tolko pozenem se kaksen housecall...ampak nikol nc ne najde...tko, da norton kr opravlja svoje delo

_________________
In and Out


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Jun 04, 2005 12:52 
Sam sem imel Nortona par let in seveda svoje delo opravlja.Ampak včasih
tudi alternativ ni bilo veliko,še najmanj pa zastonjskih.
Hvala bogu,da so se dela poprijeli vzhodnoevropski programerji(avast je
češki,Kespersky je ruski...),od koder prihaja cela vrsta izvrstnih programov.
Pri Nortonu je treba pa pogledati kako velika je instalacija,pa koliko vnosov pusti v registru(tudi po deinstalaciji!),pa koliko RAM-a požre!Zame preveč,kogar pa to ne moti,bo tudi zaščiten.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Jun 04, 2005 13:26 
Citiram:
Sam imam Avast,posodablja se parkrat tedensko,enkrat večkrat,enkrat
pa manjkrat.Štos pa je verjetno banalen:večkrat tega niti opaziš ne,če
ravno ne buljiš vseskozi v ekran.Sporočilo,da se je posodobil,se izpiše le
za par sekund.
ok.tako je tudi pri meni.saj ce bi se posodabljal veckrat dnevno bi moralo pri vsakem zagonu ,ko ni bil povezan po vec ur ali cel dan obvezno updejtat , pa ne .


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Jun 04, 2005 14:47 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: Po Jan 19, 2004 12:49
Prispevkov: 748
Kaj pa bitdefender 8.0 profesional, ali kdo uporablja ?

_________________
MONA ne rataš MONA se rodiš. Tako da ne se preveè sekirat nisi sam kriv vse to je že v genih.


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 39 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2 3 4 Naslednja

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited