Telstar
https://www.telstar.si/

BRO (bitni tok) / Priklop T2 priključka po celi Sloveniji
https://www.telstar.si/viewtopic.php?f=42&t=11109
Stran 1 od 1

Avtor:  atepej [ Če Nov 28, 2013 8:06 ]
Naslov prispevka:  BRO (bitni tok) / Priklop T2 priključka po celi Sloveniji

Po novem bo T-2 uporabljal tudi tehnologijo zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom (BRO – Broadband Reference Offer), ki operateru omogoča ponujanje storitev interneta, IP telefonije in IP televizije preko omrežja Telekoma Slovenije tudi tam, kjer nima lastne omrežne opreme - central. To je je bistvena prednost te novosti.

ADSL, ADSL 2+, VDSL2, baker/optika

Kmalu posodobljena prijavnica na T-2 strani
Omejitve pri naročanju storitev ostajajo iste kot do sedaj, do cca 2500m oddaljenosti je na voljo vsa paketna ponudba, nad cca. 3500m oddaljenosti je možen samo še internet. Ob tem, da se največja oddaljenost za internet premakne višje, saj je priklop za internet možen tudi na recimo 5+ km (ADSL).

Cene paketov ostajajo enake tudi preko BRO dostopa. Enako velja za oglaševane hitrosti v paketih saj ostajajo enake, z izjemo paketov preko optičnega omrežja TS (tam kjer T2 nima svojih central), kjer bodo tudi oglaševane hitrosti nižje (do 10/10, do 20/10).

Kadar bo iz vnaprej znanih podatkov o razpoložljivosti tehnologij na lokaciji znana neka dodatna omejitev (možen samo ADSL), se bo to zapisalo na naročniški pogodbi pri opisu paketa v obliki nižje internetne hitrosti (recimo do 10/0,768 Mbit/s v paketu T3 Mega); te hitrosti ob danih omejitvah bodo navedene tudi na spletu pri opisih paketov.

ker tole še ni uradno prosim, počakate na uradne podatke na http://www.t-2.net

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/