Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je So Jun 15, 2024 15:41

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 19 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Re: DM500HD v2
OdgovorObjavljeno: Po Sep 30, 2013 16:48 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 12, 2003 11:24
Prispevkov: 4071
imaš potem pač slab CS....jaz mam navadno T-2 linijo zjebano na 33% pa ko mi dela mi dela OK :mrgreen:

_________________
Hekerju hvala, ker mi je samo podpis spremenil :-)


Na vrh
   
 Naslov prispevka: Re: DM500HD v2
OdgovorObjavljeno: Po Sep 30, 2013 16:57 
Odsoten
1. Butalc
Uporabniški avatar

Pridružen: To Jan 20, 2004 10:40
Prispevkov: 848
Kraj: Butal..e
S kakšnim programom si pa ugotovil, da imaš linijo kvalitetno 33%?


Na vrh
   
 Naslov prispevka: Re: DM500HD v2
OdgovorObjavljeno: Po Sep 30, 2013 20:37 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 12, 2003 11:24
Prispevkov: 4071
žice so stare ko zemlja in na tej razdalji bi moralo delat nekje 50/5 dela pa 17/1.....

_________________
Hekerju hvala, ker mi je samo podpis spremenil :-)


Na vrh
   
 Naslov prispevka: Re: DM500HD v2
OdgovorObjavljeno: Po Sep 30, 2013 20:46 
Odsoten

Pridružen: Če Maj 24, 2012 23:00
Prispevkov: 2033
Citiram:
žice so stare ko zemlja in na tej razdalji bi moralo delat nekje 50/5 dela pa 17/1.....
Zateži za vdsl2.

_________________
Pomoč? - 666 - Branko
Prodajam ga zaradi neuporabe in ga ne potrebujem.


Na vrh
   
 Naslov prispevka: Re: DM500HD v2
OdgovorObjavljeno: Po Sep 30, 2013 22:29 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 12, 2003 11:24
Prispevkov: 4071
zanič so žice se ti ne zdi....

_________________
Hekerju hvala, ker mi je samo podpis spremenil :-)


Na vrh
   
 Naslov prispevka: Re: DM500HD v2
OdgovorObjavljeno: Po Sep 30, 2013 22:41 
Odsoten

Pridružen: Če Maj 24, 2012 23:00
Prispevkov: 2033
Isto je bilo pri meni. Prekinjal je tudi telefon.
Dobil sem vdsl2 in je bilo bolje, nekaj časa celo super.
Zdaj ga serje tv, posebej HD.
Net pa je skozi super.

_________________
Pomoč? - 666 - Branko
Prodajam ga zaradi neuporabe in ga ne potrebujem.


Na vrh
   
 Naslov prispevka: Re: DM500HD v2
OdgovorObjavljeno: To Okt 01, 2013 0:11 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 12, 2003 11:24
Prispevkov: 4071
saj net je OK, linija je precej stabilna, drugače bi že zdavnaj spokal nazaj k Telekomu ali pa Telesmehu...

_________________
Hekerju hvala, ker mi je samo podpis spremenil :-)


Na vrh
   
 Naslov prispevka: Re: DM500HD v2
OdgovorObjavljeno: To Okt 01, 2013 0:29 
Odsoten

Pridružen: Če Jun 28, 2007 17:57
Prispevkov: 2084
Do kolikšne razdalje od centrale T-2 ponuja VDSL, VDSL2?

_________________
The planet is fine. The PEOPLE are fucked. Ne tm****izmu!


Na vrh
   
 Naslov prispevka: Re: DM500HD v2
OdgovorObjavljeno: To Okt 01, 2013 7:49 
Odsoten
1. Butalc
Uporabniški avatar

Pridružen: To Jan 20, 2004 10:40
Prispevkov: 848
Kraj: Butal..e
Sem stestiral svojo T2 linijo in aplikaciji nista zaznali nobene napake:

Slika
Slika

Še linka, če bo še kdo testiral svojo linijo:

http://ndt.arnes.si/
http://www.pingtest.net/


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 19 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited