Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je So Jun 15, 2024 15:38

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 64 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2 3 4 57 Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Feb 08, 2008 20:09 
Odsoten

Pridružen: To Feb 03, 2004 9:22
Prispevkov: 392
Vse je ok, sam cena je pretirana. Za 450€ bi ga kupil.

_________________
Panasonic viera TX-P42G20E-VU+Solo-CCcam 2.2.1-Linksys WRT54GL Firmware: DD-WRT v23 SP2 Client Bridge


Na vrh
   
 Naslov prispevka: dvomim
OdgovorObjavljeno: Pe Feb 08, 2008 21:00 
Dvomim, da je vse v redu. :-))) :-))) :-)))


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Ne Feb 10, 2008 15:17 
ko bos na dream multimedia web strani videl da imajo uvrscen Dreambox 8000 pod Products, tedaj verjemi da ga prodajao.
Ze leto dni se pojavljao razne web strani, katere se reklamirajo da prodajajo DM8000 v resnici pa ga noben nima.

DM8000 kateri je bil testiran na tistem ANGA 2007 sejmu nima HDMI izhoda, ampak samo DVI izhod.

Za razliko Kathrein UFS910 ima hdmi izhod.

Dream Multimedia ne more dobiti licence za uporabo HDMI izhoda. Brez HDMI pa ta zadeva ni funkcionalna zato je tudi niso dali na trg do zdaj, ceprav so obstajali testni modeli tega sprejemnika.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Ne Feb 10, 2008 20:21 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Kaj pa DVI-ju manjka?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Feb 11, 2008 8:56 
TV ga ponavadi nima. Obenem pa težko verjamem, da bi sploh lahko dali na trg HD sprejemnik brez HDMI. Pomoje oboje ali pa nič.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Feb 11, 2008 10:29 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 12:25
Prispevkov: 659
Obstajajo adapterji DVI na HDMI
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnisk ... _M_adapter

_________________
T2 na Telekom optiki


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Feb 12, 2008 21:35 
Citiram:
Kaj pa DVI-ju manjka?
manjka mu to , da nima licence za HDCP.

dream multimedija ne more dobiti licenco za HDCP.
ce dobi licenco za hdcp, potem tudi ne bo uporabljala dvi ampak hdmi.

tako pa ima DVI brez hdcp....

ostalo pa itak ves kako je kaj s temi stvarmi ve kot ostali mi na forumu...


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Feb 21, 2008 17:54 
Odsoten

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 18:06
Prispevkov: 1748
ma ja .. tist protected content naj kar imajo :) dvi je cisto ok :) je pa res, da je skatla malce draga :(

_________________
In and Out


Na vrh
   
 Naslov prispevka: sanjala
OdgovorObjavljeno: Pe Feb 22, 2008 7:57 
"Sanjala sem o golobčku, o golobčku belemu.... :-))) :izziv: :-)))


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Feb 28, 2008 21:27 
Tukaj se vidi da ima tudi componentni video izhod.
http://img69.imageshack.us/img69/4776/cimg0008gf5.jpg
Res da gre za analogni izhod vendar nekateri ne vejo, da tudi componentni video podpira 1080p signal. Vir:
http://en.wikipedia.org/wiki/Component_video
Verjetno pa je boljše počakat na kakšno bolj oskubljeno verzijo drima HD, kateri bo sigurno cenejši, do takrat pa je trenutno najbolje poseči po Kathrein UFS910, kateri je pred kratkim dobil še podporo za diseq 1.1/1.2. Mogoče edino da še omenim ne vem kako je sedaj, vendar če se ne motim, ta sprejemnik je mogoče dobiti samo v tujini. Upam da se je s tega stališča kej spremenilo.


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 64 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2 3 4 57 Naslednja

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited