Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Sr Jun 19, 2024 4:04

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 78 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 14 5 6 7 8 Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Jun 26, 2009 22:35 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Verjetno zato, ker gre za trojčka, Krvavec je pa samo TV. Sploh je pa oprema za Krim neprimerno dražja.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Jun 27, 2009 12:53 
Odsoten

Pridružen: Pe Mar 23, 2007 11:18
Prispevkov: 72
V registrih APEK-a ne najdem odločbe za oddajanje Lastovke preko Krima.

Kaj to pomeni ?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Nov 02, 2009 10:37 
Morda kdo ve ali so novi programi ki jih je Telemach s 01/11/2009 vključil v svojo digitalno shemo po novem vidni tudi v shemi Lastovke s Krima?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Nov 02, 2009 22:31 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Kateri programi pa so to. Sem pravkar poskeniral in je DVB Viewer našel mislimda 163 programov od tega jih je updejtal 157.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Nov 02, 2009 23:19 
Tile -> http://novadoba.telemach.si/televizija/

Nekateri menda niso povsem na novo vključeni, drugi (npr. SciFi) pa so celo ekskluzivni v SLO.
Mene osebno pa daleč najbolj zanima ESPN America.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Nov 03, 2009 11:33 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Nekaj teh sem zaznal ampak so bili vsaj nekateri tam že prej - kot si napisal. Disney mi pa ni delal.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Nov 03, 2009 14:51 
Ja od danes naprej so vključeni trije transporderji se pravi isto kot v kablu.ter izbolšana kvaliteta signala.

lp Bojan


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Nov 03, 2009 15:16 
Citiram:
Ja od danes naprej so vključeni trije transporderji se pravi isto kot v kablu.ter izbolšana kvaliteta signala.

lp Bojan
Yeah!
To mi deli!

Pa se bom končno poslovil od SiOLa! :D


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Nov 03, 2009 22:00 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Ravno kanal s SciFijem je pri meni na meji gledljivosti, se stalno pojavljajo kocke. Drugje izgleda OK.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Nov 04, 2009 17:38 
Odsoten

Pridružen: Pe Jan 23, 2004 20:34
Prispevkov: 37
Citiram:
Morda kdo ve ali so novi programi ki jih je Telemach s 01/11/2009 vključil v svojo digitalno shemo po novem vidni tudi v shemi Lastovke s Krima?
ali so novi programi tudi na lastovki s Krvavca, kdo ve. Sam na obstoječih frekvencah ne zaznam nič novega.?


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 78 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 14 5 6 7 8 Naslednja

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited