Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Sr Jun 19, 2024 2:47

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 19 prispevkov ]  Pojdi na stran 1 2 Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Lastovka in sat.prog.
OdgovorObjavljeno: Pe Dec 05, 2008 16:19 
Pozdravljeni imam lastovko ki mi so delali tudi sat.programi iz astre ali hotbirda ,vendar sem zadevo izklopil zaradi prestavitve omar in zdaj ne najdem več signala!! Prosil bi kaj naj naredim po vrsti ali sem vse nastavitve zbrisal ker sem ga potem tudi nastavil na tovarniške nastavitve kako zdaj? Navodila so poden ker seveda piše kja kaj nastavljaš,samo kaj meni to pomen če ne vem kako je prav!! :roll:


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Dec 05, 2008 18:28 
Vedit morš na kater setelit na na katero polarizacijo si vezan (krvavec H, Krvavec V, Trdinov vrh,...) po tem morš pa še spremenit Disique (al neki podobnga piše) na A, B, C ali D. To ti je pa tehnik povedu katerga morš met, ko ti je inštaliru.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Dec 05, 2008 22:18 
Ja saj lastovka dela! Men ne delajo satelitski programi ki je dodaten krožnik ker ne dobim signal in tiste zadeve ne znam nastavit. Imam pa na Hotbirt nastavljeno in nazadnje je delalo in tudi nisem prestavljal antene,torej sam nastavitve 0/12v,disec A,B.. in te zadeve :oops:


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Dec 05, 2008 23:27 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Imaš torej Kaona
Vpisati moraš vse frekvence, SR, polarizacije in DiSEqC za oba satelita - ogromno dela.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Dec 06, 2008 12:21 
Citiram:
Imaš torej Kaona
Vpisati moraš vse frekvence, SR, polarizacije in DiSEqC za oba satelita - ogromno dela.
Kje bi zvedu to,a mogoče kdo ve za hotbird.Frekvence mislim da sam najde avtomatsko alne,sam kaj nastavim drugo? Torej dise-c na a al c ??? :oops:


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Dec 06, 2008 12:47 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 9:54
Prispevkov: 5678
Kako nastaviti DiSEqC pri tebi ne ve nihče. Poglej kako so povezani kabli na njem, pa ti bo jasno.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Dec 06, 2008 12:51 
Citiram:
Kako nastaviti DiSEqC pri tebi ne ve nihče. Poglej kako so povezani kabli na njem, pa ti bo jasno.
Kateri kabli a lahko kdo pove kaj naj nastavim ? Torej ene par nastavitev je treba narest sam kako naj nastavim na katero varjanto,kaj sploh pomenijo te nastavitve?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Dec 06, 2008 13:01 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 9:54
Prispevkov: 5678
Kabel iz LNBja na anteni najprej pelje v DiSEqC, to je tista škatla s po več vhodi, ki je verjetno nameščena nekje blizu antene, iz njega pa gre kabel v sprejemnik. Ă


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Dec 06, 2008 15:36 
[quote="Sadjevc"]Kabel iz LNBja na anteni najprej pelje v DiSEqC, to je tista škatla s po več vhodi, ki je verjetno nameščena nekje blizu antene, iz njega pa gre kabel v sprejemnik. Ă


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Dec 06, 2008 15:56 
No ko preklaplam mi sicer pokaže 15% signala samo nič ne najde ali imam mogoče anteno prestavljeno ali vseeno nimam nastavitve ok? Ker mal čudno je ker mi konstantno kaže 15% ponavadi to mal niha?


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 19 prispevkov ]  Pojdi na stran 1 2 Naslednja

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited