Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Sr Jun 19, 2024 2:13

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 47 prispevkov ]  Pojdi na stran 1 2 3 4 5 Naslednja
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: To Apr 13, 2010 7:45 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Naročniki na Lastovko Krvavec in Grmače smo dobili obvestilo o premiku frekvenc in drugačnem razporedu programskih mest - skladno s kabelskim sistemom Telemacha. Do tega naj bi prišlo 14.4. dopoldne.

Pa ne da se že pripravljajo na dvosmerno lastovko kot je na Krimu.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Apr 13, 2010 15:48 
Odsoten

Pridružen: To Okt 26, 2004 16:52
Prispevkov: 53
Kakšno obvestilo si dobil in kdaj? Jaz nisem nič dobil.
Lp


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Apr 13, 2010 16:19 
Odsoten

Pridružen: Pe Avg 24, 2007 16:37
Prispevkov: 1247
http://www.telemach.si/sl/zasebni-upora ... astovka-tv

_________________
Kabelska.net


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Apr 13, 2010 16:21 
Odsoten

Pridružen: Pe Avg 24, 2007 16:37
Prispevkov: 1247
nekaj je zaštekalo in mi je post 2x objavilo

_________________
Kabelska.net


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Apr 13, 2010 17:27 
Odsoten

Pridružen: To Okt 26, 2004 16:52
Prispevkov: 53
Hvala za hiter odgovor!

Lp


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Apr 13, 2010 23:57 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: Če Feb 02, 2006 3:05
Prispevkov: 1961
In zakaj ni v shemi Sci-Fi ch., glede na to da ja v Telemach kabelski oz. je isti lastnik? :roll:

_________________
Smart 32"TV, net tv, Astra+HB, T2-IPTV, DVB-T... DX freak, SETI@Home member... F*** minimal, let's go techno! Rave on ;)


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Apr 14, 2010 8:23 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Pravijo, da imajo stisko s kanali oziroma frekvencami. Sodeč po temle Apekovem seznamuše nimajo dovoljenja za širitev. Imajo le 400MHz prostora. Vprašanje je le čemu jim služi en kanal v katerem je signal, sprejemnik pa nič ne zazna, bi bilo pa lahko tam cca 10 TV programov.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Apr 14, 2010 13:52 
A kdo ve frekvence transponderjev?

Pravkar sem govoril z njihovo tehnično podporo in po desetminutnem čakanju so mi povedali eno samo in nekoliko hecno številko (cca 5000). Ko sem povedal, da pričakujem deset številk okrog 11-12000, pa sem po novem desetminutnem čakanju izvedel, da ne vedo, ampak me bodo poklicali nazaj, čim odkrijejo, na kateri frekvenci pravzaprav oddajajo.

Ne vem, ali sem samo štorast ali na Dreamboxu (s približno zadnjim Geminijem) ni drugega načina, da "uganeš" frekvence, kot da mu podtakneš satellites.xml, v katerem so vse možne frekvence?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Apr 14, 2010 15:11 
Po kaki uri so uspeli odkriti svoje frekvence in me poklicali. (Treba jih je pohvaliti, da so prijazni, čeprav to ne odtehta nekompetentnosti.)

Ă


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Apr 19, 2010 10:37 
Pozdravljeni,

po menjavi frekvenc mi 5 programov ne deluje. Se to dogaja še komu ?

Uporabljam dreambox- transponderji so ročno vnešeni, kanale najde a je slika zatemnjena. (NGW, Discovery Science, Discovery World...)

Dekodiranje deluje...

Kakšna ideja ?

lp


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 47 prispevkov ]  Pojdi na stran 1 2 3 4 5 Naslednja

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited