Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Sr Jun 19, 2024 2:32

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 47 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2 3 4 5 Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Apr 19, 2010 11:09 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Nekaj sem klikal po kanalih in opazil, da je skoraj vse FTA, zato kliknem še Hustler in ni delal, pogledam še ostale 4 porno in mi 2 delata, NET XX al kaj že je pa tudi ne. Pobrišem Hustler, poskeniram še enkrat in zopet nič. Uporabljam DVBViewer. Ostale kanale pa nisem gledal, itak bolj ali manj gledam somo še Krim HD kanale.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Apr 19, 2010 11:22 
Ja to je to..

Zanimivo pa je da z original sprejemnikom vsi kanali delujejo...

Pred menjavo frekvenc so tudi z dreamboxom vsi delali..Sedaj ne...

Očitno dreambox ne poskenira pravilno.. Ima kdo celotno delujočo shemo ?

lp


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Apr 19, 2010 11:39 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Bom probal še z AltDVB, tam so stvari veliko bolj transparentne in ponavadi hitro vidiš kje je keč.
Ali tebi tudi ne delata ta dva porno.

PS: Mi je pa nehal delati HD Eurosport 2 na Krimu.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Apr 19, 2010 12:08 
Odsoten

Pridružen: So Feb 07, 2004 18:19
Prispevkov: 99
Tud men ne deluje 5 programov z Lastovke Krvavec... 2 porno in pa Discovery Science, Discovery World, NG Wild... ker najde pa vse kanale... mogoče kakšen od pidov ni pravilen... :?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Apr 19, 2010 13:47 
Točno ti programi ki jih je napisal Bostjan23...

Programe najde... Sem pobral iz DB-ja dol fajl v DBEdit...

In mi za teh 5 programou napiše... Error..


Ă


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Apr 19, 2010 15:01 
Tudi meni ne delajo kanali s transponderja 11756.

Pravkar sem na to temo govoril s Telemachom in tokrat so me prevezali k nekomu, ki ni le "študent", temveč boljše pozna reči. Bodo pogledali.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Apr 19, 2010 15:50 
Tokrat vse najboljše o Telemachu: v roku slabe ure so me trikrat poklicali, da sem poskusil to in ono, potem pa so odkrili napako in jo popravili.

Težava je bila pri njih, tako da zadošča, da ponovno poskenirate transponder 11756 (ali pa celo Lastovko).


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Apr 19, 2010 23:12 
Odsoten

Pridružen: So Feb 07, 2004 18:19
Prispevkov: 99
Hvala Janezd za vso potrpežljivost s študenti na Telemachu :wink:
Zdj delajo vsi programi tko kot bi mogl 8)


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Apr 20, 2010 13:22 
Se pridružujem sporočilu Bostjana. Sedaj vse deluje...


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Apr 20, 2010 13:36 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Meni na 11717 nič ne najde.


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 47 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2 3 4 5 Naslednja

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited