Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Sr Jun 19, 2024 2:21

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 47 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2 3 4 5 Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Apr 20, 2010 19:29 
Citiram:
Hvala Janezd za vso potrpežljivost s študenti na Telemachu :wink:
Bistvo je bilo v tem, da tokrat nisem dobil študenta, temveč nekoga malo višje. :) Študenta najbrž ne bi prepričal, da bo vse dobro, če "povrnem tovarniške nastavitve". Tokratni sogovornik pa je res obvladal. Nekaj sem bluzil o NIT tabelah, pa mi je takoj odgovoril, da jih na Krvavcu itak nimajo -- kar je čisto drugo kot študent, ki ne ve, kaj je transponder.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Apr 22, 2010 21:19 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Meni Hustler še vedno ne delata, enako je na Krimu, kjer ne dela še EuroSport 2 HD.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Apr 22, 2010 22:31 
Odsoten

Pridružen: Če Jun 28, 2007 17:57
Prispevkov: 2084
Nekoliko offtopic, pa vendar: je na Krvavcu isti a/v stream kot na Krimu?

_________________
The planet is fine. The PEOPLE are fucked. Ne tm****izmu!


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Apr 22, 2010 22:55 
Citiram:
Meni Hustler še vedno ne delata,
Sirius 5e še vedno v cryptow.1 xperimentalno. (pred 2mes, sta delovala) :oops:


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Apr 27, 2010 22:33 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Citiram:
Nekoliko offtopic, pa vendar: je na Krvavcu isti a/v stream kot na Krimu?
Ja isti muxi so, zato mi Hustler in ES2 HD ne delata, ali komu drugemu delata?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Maj 17, 2010 19:11 
Se je dons kej spremenilo ali je vse kodirano?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Maj 17, 2010 23:27 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Ja praktično vse je kodirano, razen enega transponderja.
Sem se zvečer nekaj časa mučil, a obupal. DVBViewer je postal nestabilen, pol slik se pojavi, pol pa ne oziroma ko kliknem nov program se za trenutek pojavi vedno ista slika zadnjega programa. Precej kanalov pa slike pod nobenim pogojem.
Stalno nekaj spreminjajo, mesec-2 nazaj mi je nehal delati eurosportHD2 in Hustler, cca 10 dni nazaj so nekaj spremenili in prej delujoči porno so nehali delati, Hustler je pa delal.
Je bilo pa obdobje, ko je vse delovalo tipitopi, tudi v času, ko so kodirali HD, so le ti delovali, enako porno in HBO, brezhibno, razen ES2HD.

Na Kaonu na Lastovki iz Krvavca mi je sliva prerasla anteno, včeraj porežem nekaj vej ampak Mezzo še kar šteka, slika zamrzne za sekundo, 2, signal 75, quality 99-100, zvok brezhiben, Charli ne dela sploh, no AV.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Maj 19, 2010 23:18 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Danes mi le uspe nahecati AltDVB, da mi je poskeniral Krim na Haupage ključku in začuda na njem mi vse dela, samo vsako deseto menjavo programa gre v restart in potem ne dela sploh, dokler ne vklopim DVBViewerja, da na nek način zbudi USB DVB-C dongle.
Morda pa najdem nastavitev kodekov in VMR, ki bo za silo stabilna. Itak je AltDVB glede skoraj vsega svetlobna leta pred DVBViewerjem in je delo z njim pravi balzam za dušo in telo. :)


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Maj 20, 2010 1:38 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 12, 2003 11:24
Prispevkov: 4071
AlT in DVB Viewer sta kot Fičo in Mercedes...prvega lahko šrauba vsak, drugega samo tisti, ki imajo preveč časa :lol:

_________________
Hekerju hvala, ker mi je samo podpis spremenil :-)


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Maj 20, 2010 8:23 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Pri Altu je kot bi imel mašino in drobovje na merilni mizi, DVBViewer pa ima vse skrito pod tapetami in ne moreš nič. Kup enih volančkov, bistva pa ne vidiš.


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 47 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2 3 4 5 Naslednja

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited