Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Sr Jun 19, 2024 2:09

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 47 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2 3 4 5 Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Maj 21, 2010 14:46 
Na Lastovki ne deluje MTV... Ali spet kaj spreminjajo ?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Maj 21, 2010 22:39 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Meni delajo vsi štirje MTV-ji, nimam pa zvoka na Eurosportu2. Ima en sam PID (Eng)


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Maj 29, 2010 22:11 
@Janezd
Očitno se eneko kot nekaj postov više dogaja z TV3 ?

Še komu ne deluje ?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Maj 31, 2010 22:39 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: So Jan 15, 2005 22:57
Prispevkov: 23
Tudi meni še kar ne deluje TV3 in tudi MGM ne

:roll:


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Jun 01, 2010 7:35 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
S čem pa gledata?

Na Altu sem najdu kombinacijo kodeka in VMR-ja in je stvar stabilna kolikor je stabilen sam Alt. Se pa avtor programa mal heca, vsake večer v povprečju se zgodi, da se pojavi napaka "Abstract error".

Glede ljudi na Telemachu pa imam kontakt s človekom, ki nastavlja opremo, a me ne šmirgla, vedno pravi, da pri njih vse dela. Pa smo nekdaj kar uspešno sodelovali pri drugih zadevah. Očitno smatra, da se mora cel svet prilagoditi njim in potem bomo vsi srečni. Malo morgen, obstajajo še drugi ponudniki, ko pa le teh zmanjka, so pa tu pirati.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Jun 01, 2010 23:10 
Odsoten

Pridružen: So Feb 07, 2004 18:19
Prispevkov: 99
Tud men na Dreamboxu ne odklene TV3 in MGM... probu po navodilih, ki je na njihovi strani ampak ni haska... kr neki... študente klicart je pa itak brez veze...

Pol ti pa še to nardijo... bedaki eni...
S 1.7.2010 se bo spremenil cenik storitev podjetja Telemach.

LASTOVKA KRIM
o Paketi digitalna televizija Lastovka Krim za +1 EUR
o Paketi trojček Lastovka Krim za +3 EUR

LASTOVKA TV (KRVAVEC, TRDINOV VRH)
o Paket Lastovka TV osnovni: NOVA CENA 15,50 EUR
o Paket Lastovka TV razširjeni: NOVA CENA 18,00 EUR

Vsaj neki novga ponudite, ne pa da sam zvišujete cene... jao...


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Jun 01, 2010 23:28 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Citiram:
Tudi meni še kar ne deluje TV3 in tudi MGM ne
Meni tako na Altu kot na DVBViewerju oba programa delata.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Jun 02, 2010 9:33 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: So Jan 15, 2005 22:57
Prispevkov: 23
Citiram:
Tud men na Dreamboxu ne odklene TV3 in MGM... probu po navodilih, ki je na njihovi strani ampak ni haska... kr neki... študente klicart je pa itak brez veze...
Jaz sem jim sitnaru in mi zdaj delata normalno ( ne vem ponovna aktivacija al kaj :? ?! ...

kaj ? nove cene spet pa nič novga, kadar sprašujem o posodobitvah, pravijo da sicer majo v planu, pa nimajo prostora za nove programe, pa da bo samo se ne ve kdaj ... (to že 2 leti se ne ve ...) zgleda da bo treba odjavit tole počasi


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Jun 02, 2010 9:44 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Morda bo kaj bolj zanimivo, ko bo na Krvavcu DVB-C Lastovka s HD programi, samo če jo bodo skrivali, bomo nekateri prej pobegnili.

@vest koga si dobil, da je kaj naredil, meni ne uspe nič preko tistega, ki nastavlja opremo, morda sem pa preveč neposreden in me imajo za nesramneža 1 klase - pa samo TV bi rad gledal, enako kot vsi ostali, to je krivica :cry: :cry: :cry: :)


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Jun 02, 2010 20:34 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: So Jan 15, 2005 22:57
Prispevkov: 23
LOL

:twisted:

Tokrat, res nisem direktno nobenega klical, sem probal kar normaln klic na tehnično pomoč (kaj vem, mogoče pa ni bil študent, čeprav dvomim ker je imel čudna vprašanja ?! :D , aha je reku vi imate pa razširjen paket, hmm.. pravi pa ste sploh naročnik na Lastovko ?!! ... ahahaha :oops: :D :D ), tako da sem ga moral res malo nakurit. Potem je reku, da bo zadevo uredil oziroma posredoval naprej, da je verjetno potrebna ponovna aktivacija, ker sem star naročnik (že kakšnih 5 let al kolk, saj ne vem al pa več) no pa sem mu še št. kartice dal in to je to. Zgodil se je čudež in naslednji dan vse lepo deluje.

Ni za verjet :lol:


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 47 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2 3 4 5 Naslednja

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited