Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Sr Jun 19, 2024 4:03

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 96 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 16 7 8 9 10 Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Jun 15, 2011 11:20 
Treba je upoštevati tudi to, da morajo pri naročnikih Lastovke upoštevati še stroške (najem) za satelitski sprejemnik! In HD sprejemniki so dražji zato dodaten znesek. Bi pa bilo logično, da za dodatni sprejemnik plačujejo le stroške oz. najem za opremo, ne pa še polovico cene naročniškega paketa.
Citiram:
To se mi nikakor ne zdi fer, kabelski naročniki za dodatno kartico s CAM-om plačujejo 2€, dobijo pa vse programe, ki delajo na osnovni kartici.
Lastovka naročniki pa morajo za polni paket plačati 15(Premium) + 2(HD) + 2(CAM). 19 napram 2 in to vsak mesec.
Poleg tega pa za isto ceno dobijo 4 krat počasnejši internet, slednje razumem, gre pač za omejitve tehnologije.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Jun 15, 2011 11:39 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Kar sem napisal so cene brez sprejemnika, CAM je pa nuja, če hočeš dobiti drugo kartico za TV z DVB-C opcijo.

Itak jih pa ne štekam, zakaj imajo PopTV in A kanal kodiran, s tem zajebavajo ves folk, saj so preklopi kodiranih kanalov precej počasnejši - vsaj na TV s CAM-i. In potem si v dilemi kaj dati na drugi in tretji TV v kuhinji, spalnici, kabinetu (delavnici), DVB-T anteno ali plačevati za CAM+kartico (preko 10€ če si ptica selivka), gledaš pa komajda kdaj. :x :x :x
Je pa po svoje logično, LNB je precej drag in ga ne morejo računati ob priklopu, niti ne pri osnovni ceni - podobno kot kartuše pri printerjih.

_________________
10km SV od Kranja (na robu ravnine ob vznožju Krvavca) koordinati 14.45386 in 46.26856
Home made sprejem DVB-C Krim
Ati Radeon HD 4350 ful HW h.264 dekodiranje (0% CPU)


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Če Jun 16, 2011 8:29 
Logično ni, saj je polaganje kablov med individualnimi hišami zagotovo dražje kot LNB, pa če je še tako "poseben". To je pomoje cvetka iz časov DVB-S tehnologije, da ne bi kdo vzel še gratis kartico za soseda ipd. Koaksialca ti morajo namreč sami pripeljat v hišo in ga ne moreš dobiti okoli ovinka. Po mojem je to danes manj razumno, saj novo opremo za sprejem dobiš lahko le pri Telemachu. Konec koncev "dvije po dvije" po mojem bi vsak naročnik danes vzel vsaj še eno dodatno kartico za 2 EUR, ampak ne pri tako visoki ceni.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Avg 12, 2011 19:20 
:evil: Spet problemi :evil:
Ali še komu dela samo nekaj kanalov na "stari lastovki" vse ostalo pa tema?
Kolikor vem, naj bi zadeva do novega leta delovala bp.
Imam osnovni paket (sprejemnik s starim fw) , delajo pa :
SLO1, SLO2, PINKSI, TV KOPER, SLO3, NGC, TRAVEL CHANN.,OE1, Ă


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Dec 22, 2011 22:07 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Danes sem šel na novo iskat programe in je nastala luknja med kanali 7 in 12. Sumim, da sem pozabil poskenirat kako frekvenco. Mi lahko kdo napiše kateri program imate na mestih od 7 do 12. Gotovo je enaka razporeditev tudi na Telemachovi kabelski.

_________________
10km SV od Kranja (na robu ravnine ob vznožju Krvavca) koordinati 14.45386 in 46.26856
Home made sprejem DVB-C Krim
Ati Radeon HD 4350 ful HW h.264 dekodiranje (0% CPU)


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Dec 22, 2011 22:12 
Odsoten

Pridružen: Po Jul 12, 2010 22:35
Prispevkov: 15
Paket POP NON STOP .


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Dec 23, 2011 7:19 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Jebo jim PM - njim in Samsungu. Pri nas je Pop od vekomaj na 8 in kako naj ga dam na 8, če pri tem jeb.. Samsungu 8 ne obstaja. Bo treba editor najt ampak vprašanje kaj bo, ko bodo dodali kak program in se bo spet kaj zamešalo :evil:

_________________
10km SV od Kranja (na robu ravnine ob vznožju Krvavca) koordinati 14.45386 in 46.26856
Home made sprejem DVB-C Krim
Ati Radeon HD 4350 ful HW h.264 dekodiranje (0% CPU)


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Dec 23, 2011 8:39 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 12:25
Prispevkov: 659
Si probal urejati kanale s SamyGO ChannelEditor ?
Ă

_________________
T2 na Telekom optiki


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Dec 24, 2011 11:02 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 9:54
Prispevkov: 5678
Še bolj jebeno je, če imaš njihov Cisco v katerem sploh ne moreš po želji urejati programov. Tako kot so jih oni predvideli, tako so. In od 7 do 12 je zdaj tema.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Dec 24, 2011 17:37 
Odsoten

Pridružen: Pe Avg 24, 2007 16:37
Prispevkov: 1247
Tehnični, si probal moj nasvet ( meni, chanell manager, tools ,. ... ) ?

_________________
Kabelska.net


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 96 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 16 7 8 9 10 Naslednja

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited