Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Sr Jun 19, 2024 2:12

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 6 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Radi0, kot drugi audio
OdgovorObjavljeno: Po Okt 21, 2013 18:31 
Odsoten

Pridružen: Če Maj 24, 2012 23:00
Prispevkov: 2033
Če že ni dab-a /dab+-a, bi bil lahko vsaj dodatni audio z radijskim sporedom.
Očitno gre za znovarsko kaprico.

_________________
Pomoč? - 666 - Branko
Prodajam ga zaradi neuporabe in ga ne potrebujem.


Na vrh
   
 Naslov prispevka: Re: Radi0, kot drugi audio
OdgovorObjavljeno: Po Okt 21, 2013 18:54 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Res bi lahko skup spravili paket Ra programov nacionalke, v S+AAC res ne bi toliko zasedel.

_________________
10km SV od Kranja (na robu ravnine ob vznožju Krvavca) koordinati 14.45386 in 46.26856
Home made sprejem DVB-C Krim
Ati Radeon HD 4350 ful HW h.264 dekodiranje (0% CPU)


Na vrh
   
 Naslov prispevka: Re: Radi0, kot drugi audio
OdgovorObjavljeno: Po Okt 21, 2013 22:02 
Odsoten

Pridružen: Če Maj 24, 2012 23:00
Prispevkov: 2033
A veš koliko radijev bi šlo v 5megabitov posranskega znova3?
Ampak ne.
Zanima me kaj še lahko racionalizirajo in pocenijo, da si bodo polnili svoje požrešne trebuhe.

_________________
Pomoč? - 666 - Branko
Prodajam ga zaradi neuporabe in ga ne potrebujem.


Na vrh
   
 Naslov prispevka: Re: Radi0, kot drugi audio
OdgovorObjavljeno: To Okt 22, 2013 5:57 
Odsoten

Pridružen: Sr Nov 15, 2006 18:34
Prispevkov: 3132
A niste še do včeraj trdili, da je treba MUX napolniti do zadnjega bita s HD?


Na vrh
   
 Naslov prispevka: Re: Radi0, kot drugi audio
OdgovorObjavljeno: To Okt 22, 2013 7:09 
Odsoten

Pridružen: Če Maj 24, 2012 23:00
Prispevkov: 2033
Seveda. Za posranski znova3 je več, kot preveč 1mbit.
Za zjebano SD sliko znova1 je več kot preveč 1400kbps!
Tehnični je jepo napisal: Če bodo podvojeni HD kanali, je za sd dovolj 544.
Sedanja slika znova je zaradi zjebanosti v resnici samo 432x576.
Zjebanost pa kar traja in traja.

Edina normalna slika znova1, je preko t2.
Preko kabelske vidim tudi telekomovo znova1 in moram reči, da je t2 10lt v prihodnosti, glede na ostale.

PAŠETO:
Na naši kabelski znovarji serjejo kar 2 frekvenci + analogne, zaradi znanih težav oddajnika na Kaninu.
prva dig. iz kanina
druga preko optike
+ najboljši analogni kanali: 5,6 in 8 ki so zajemani preko satelita...

Tako človek lahko samo strmi, kako si ljubljančani zaradi nesposobnosti nabirajo privilegije.

Resno menim, da morajo znovarji na izobraževanje na Haiti ali Afganistan.
Tako bodo mogoče razumeli, kaj je sploh TV.

_________________
Pomoč? - 666 - Branko
Prodajam ga zaradi neuporabe in ga ne potrebujem.


Na vrh
   
 Naslov prispevka: Re: Radi0, kot drugi audio
OdgovorObjavljeno: To Okt 22, 2013 10:57 
Odsoten

Pridružen: Sr Nov 15, 2006 18:34
Prispevkov: 3132
Le zakaj pa želiš te "znovarske, zanič programe" v DVBT?
Zate bi bil srednji val več kot je dovolj!
HD pa sploh ne potrebuješ, saj so ti "znovarski" programi menda negledljivi!


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 6 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited