Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je So Jun 15, 2024 16:26

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 42 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2 3 4 5 Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Sep 30, 2008 21:20 
OK, a mi nekdo pove, kako pa se ročno zamenja SW, če ne gre avtomatsko. In kje se pogleda točno verzijo. Morda neumna vprašanja, ampak tak pač sem pri teh letih tja proti 50. ;)


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Okt 01, 2008 11:05 
Odsoten

Pridružen: Pe Jan 30, 2004 22:30
Prispevkov: 102
Najprej ga izklopiš.
Vklop
Ko se pojavi "Please wait......" pritisni dvakrat tipko "NAZAJ" takoj nato pa vtipkaj številke 2485
Novi SW se začne nalagati

L.p. sten


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Okt 01, 2008 15:21 
Verzijo pa greš pogledat tako da greš na DIAGNOSTIKO


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Okt 01, 2008 20:51 
Hvala. Uspelo mi je.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Okt 02, 2008 17:41 
Katera pa je tipka "nazaj"? A ta update bi moral delat na vseh Totalovih sprejemnikih?
Ker sem poskusil po zgoraj opisanem, pa ni uspelo. Za tipko "nazaj" pa sem uporabil tisto ta prvo nad modro tipko.

edit: ok , deluje. Zgleda, da sem bil prvič prepočasen.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Okt 02, 2008 19:55 
Ja na začetku se ti to lahko zgodi tipka je prava še enkrat postopek:
-prižgal si sprejemnik(od zadaj)
-ko se prigaže ¡¡ please wait..¡¡ klikneš 2-krat tipko nazaj(pozor 2 klikneš)
-vtipkaš kodo 2485
-čakaš
-greš pod diagnostiko preverit katero verzijo imaš


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Okt 02, 2008 23:04 
Vse sem naredil, % je nabilo do 100, vendar še vedno je stara verzija, se pravi SBB108. Kaj probam še enkrat?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Okt 03, 2008 9:56 
Citiram:
Vse sem naredil, % je nabilo do 100, vendar še vedno je stara verzija, se pravi SBB108. Kaj probam še enkrat?
To je prava verzija . Imaš datum September 08

Drugače sem pa že opazil razliko od kar imam novo verzijo:
-programi se mi počasneje preklapljajo
-Motors tv,E program je potrebno čakati skoraj pol minute
-HBO,Travel še vedno brez naših podnapisov
-prej mi na POP tv ni zaostajal zvok za sliko sedaj se je začelo tudi to
-da ne pišem o erotiki še vedno problem za tipkanje kode
Upam, da se bodo te stvari sčasoma uredile do takrat pa :twisted:


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Okt 03, 2008 10:59 
Tudi jaz sem na Popu opazil slabo sinhronizacijo, prej ne. TTX še vedno preneha delovat po določenem času. Kaj so sploh "popravili"?

Nekdo je omenjal SSB 109, zato mislim, da nadgradnja ni uspela. Tudi pred nadgradnjo, je bila verzija 108, tako da zdaj res ne vem.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Okt 03, 2008 13:40 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 9:54
Prispevkov: 5678
A ti si pričakoval slovenske podnapise s tem ko si zamenjal verzijo SW? Si pričakoval, da bodo nalepljeni srbski podnapisi kar izginili in se pojavili slovenski? Ne se hecat. Novi SW samo omogoča uporabo teh DVB podnapisov na HBO ampak šele ko se bodo na njem oddajali. Dokler pa se ne oddajajo spremembe ne boš videl.


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 42 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2 3 4 5 Naslednja

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited