Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je So Jun 15, 2024 16:09

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 42 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2 3 4 5 Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Okt 03, 2008 15:25 
Citiram:
A ti si pričakoval slovenske podnapise s tem ko si zamenjal verzijo SW? Si pričakoval, da bodo nalepljeni srbski podnapisi kar izginili in se pojavili slovenski? Ne se hecat. Novi SW samo omogoča uporabo teh DVB podnapisov na HBO ampak šele ko se bodo na njem oddajali. Dokler pa se ne oddajajo spremembe ne boš videl.
Vem da morajo uklopiti naše podnapise. Sem pa pričakoval, da ne bo več problemov na erotiki, sem pričakoval da ni potrebno povečati jakost zvoka če se sprejemnik izklopi iz elektrike in sem pričakoval, da se bodo programi normalno prestavljali. Pričakoval sem izboljšave ne pa da je sedaj slabše.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Okt 03, 2008 15:51 
100 uporabnikov ima SBB 109 ki je boljša ampak jaz pa sem opazil ravno obratno od tebe programi se dosti hitrejše odpirajo


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Okt 03, 2008 18:21 
Citiram:
100 uporabnikov ima SBB 109 ki je boljša ampak jaz pa sem opazil ravno obratno od tebe programi se dosti hitrejše odpirajo
Res mi sedaj počasneje preklaplja programe. Ostale stvari me ne motijo saj sem se že navadil ampak moto me da mi zašteka POP tv in pride do rahlega zamika med zvokom in sliko tako, da moram prestaviti program naprej ali nazaj pa je zopet vredu. Ampak sem to opazil samo na POP tv.Imam pa SW SBB 108


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Okt 03, 2008 20:41 
Odsoten

Pridružen: Pe Jan 30, 2004 22:30
Prispevkov: 102
Včeraj so masovno nadgrajevali software zato ima danes veliko uporabnikov probleme - ostali so brez slike. To vem, ker me je klicalo par ljudi, s težavami...


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Okt 03, 2008 21:27 
Citiram:
Ja na začetku se ti to lahko zgodi tipka je prava še enkrat postopek:
-prižgal si sprejemnik(od zadaj)
-ko se prigaže ¡¡ please wait..¡¡ klikneš 2-krat tipko nazaj(pozor 2 klikneš)
-vtipkaš kodo 2485
-čakaš
-greš pod diagnostiko preverit katero verzijo imaš
?? Jaz sem samo enkrat kliknil tipko nazaj, pa mi je šlo normalno skozi. Zakaj torej dvakrat???


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Okt 03, 2008 21:29 
Kakšna pa je razlika med 108 in 109? Jaz sem zamenjal na 108 in ne opažam nobenih težav. Razen tega, da imam zdaj manj problemov s TTX. Vsaj za zdaj. ;)


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Okt 04, 2008 11:00 
No pri SBB 109 ni problemov z ttx (vsaj za zdaj) in še hitrejše premika programe


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Okt 04, 2008 11:02 
In kdo pravzaprav lahko dobi verzijo 109? A samo poklicani? To mi ni jasno ...


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Okt 04, 2008 12:32 
Ne s ščasoma jo bomo dobili vsi samo za začetek jo ima samo 100 uporabnikov, da vidijo če se obnese in kaj morajo še popraviti

l.p žiga


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Okt 04, 2008 22:18 
Odsoten

Pridružen: Če Feb 10, 2005 19:34
Prispevkov: 394
Citiram:
In kdo pravzaprav lahko dobi verzijo 109? A samo poklicani? To mi ni jasno ...
Tisti ki jim montiramo na novo dobijo avtomatsko SBB 109. Starejši uporabniki pa postopoma, počasi...

Res pa je, da ni kake bistvene razlike... Na taprav SW kot ga obljubljajo, še čakamo...

_________________
SkyStar2, Sat-control motor SM3D12, Dreambox DM600 PVR, Kaon HD-DVR-Total Tv, Edision Argus HD VIP


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 42 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2 3 4 5 Naslednja

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited