Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je Sr Jun 12, 2024 18:24

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 20 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Jul 15, 2008 7:08 
Točno tako zato pa ne moremo gledat CMT pa čeprav je free.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Jul 15, 2008 13:46 
Odsoten

Pridružen: To Jan 20, 2004 14:09
Prispevkov: 385
Zamenjaj sprejemnik za Octagon model SF218, SF318, SF518 ki imajo enak software.
Kartica se z novejšim softwerjem aktivira po nekaj minutah. Pa še kaj drugega boš videl. :D


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Avg 19, 2008 15:52 
Odsoten
Moderator

Pridružen: Pe Okt 21, 2005 11:39
Prispevkov: 2518
Zakaj pa je MTV Adria na Amosu identificirana kot kodiran program, čeprav je FTA :?: Tako kaže vsaj moj Opticum.

_________________
WaveFrontier T90
Samsung UE40ES6710 Smart TV
PHILIPS DTR3442B DVB-T2
Telemach DVB-C


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Avg 19, 2008 19:07 
Odsoten

Pridružen: Če Jul 17, 2008 11:20
Prispevkov: 470
Citiram:
Zamenjaj sprejemnik za Octagon model SF218, SF318, SF518 ki imajo enak software.
Kartica se z novejšim softwerjem aktivira po nekaj minutah. Pa še kaj drugega boš videl. :D
ne delajo podnapisi (digitv in ttv paket) na octagon sprejemnikih!
Sem zelo razočaran, bi najraje fuknil skozi okno. Ne vem zakaj ne morejo zrihtat, da delajo eni bogi podnapisi. :roll:

Torej zdej moram uporabljat original sprejemnik, ki svoje delo opravlja zadovoljivo. Edini plus je to, da je enostaven za uporabo :D :shock:


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Avg 21, 2008 11:37 
Kopre, kje si pa dobil ferkvence da si jih vpisal?
Pa če lahk mal razložiž postopek kako to narediš


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Avg 22, 2008 14:48 
Odsoten

Pridružen: Sr Apr 14, 2004 22:03
Prispevkov: 161
@OldSkul
In kaj ti bojo podnapisi? Osebno imam raje bistveno več kanalov in brez podnapisov ki me itak samo motijo če so aktivirani.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Avg 22, 2008 15:18 
Odsoten

Pridružen: Če Jul 17, 2008 11:20
Prispevkov: 470
ja, kaj nek.
Kaj misliš, da vsi družinski člani znajo angleško oz. kakšen drug jezik?
Kaj ti pol nuca tona programov, če jih ne razumeš. Men ni problem gledat brez podnapisov, nekaterim pa je.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Avg 23, 2008 0:50 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 9:54
Prispevkov: 5678
Naj se naučijo. Pa ne samo angleško. Tudi italijansko, nemško, hrvaško in rusko.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Sep 04, 2008 12:54 
Citiram:
Naj se naučijo. Pa ne samo angleško. Tudi italijansko, nemško, hrvaško in rusko.
Eh, naučijo, te jezike pa ja vsi znamo v Sloveniji. Res, le kaj ti bojo podnapisi?! 8)


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Sep 04, 2008 14:02 
Odsoten
Moderator

Pridružen: Pe Okt 21, 2005 11:39
Prispevkov: 2518
Kar se tiče tujih jezikov je fajn, da znaš angleško in nemško, pustimo zdaj, če delaš v turizmu ipd.

_________________
WaveFrontier T90
Samsung UE40ES6710 Smart TV
PHILIPS DTR3442B DVB-T2
Telemach DVB-C


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 20 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited