Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je So Jun 15, 2024 16:50

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 14 prispevkov ]  Pojdi na stran 1 2 Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Nova frek. STN in težave...
OdgovorObjavljeno: To Avg 11, 2009 10:26 
Odsoten

Pridružen: Pe Jan 30, 2004 22:30
Prispevkov: 102
Me zanima, če se je še kdo soočil s težavami pri sprejemu slovenskega paketa, odkar oddaja na novi frekvenci 10892?

_________________
L.p.,sten


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Avg 11, 2009 10:43 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 9:54
Prispevkov: 5678
Kakšne pa?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Avg 12, 2009 7:00 
Odsoten

Pridružen: To Feb 03, 2004 9:22
Prispevkov: 392
Signal je na meji delovanja!

_________________
Panasonic viera TX-P42G20E-VU+Solo-CCcam 2.2.1-Linksys WRT54GL Firmware: DD-WRT v23 SP2 Client Bridge


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Avg 12, 2009 8:26 
Odsoten
Ponudnik
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 18:08
Prispevkov: 922
Treba je na novo nastaviti anteno, ne gre drugače, signal je trenutno povsem v redu. Seveda je potrebno še malo fizične aktivnosti pri zvijanju anten, gre pa vedno. Brez pravega instrumenta, kjer vse skupaj opazuješ na zaslonu, je to težko izvedljivo.

Primož PINOSAT

_________________
Spletna trgovina : http://pinosat.ruf.si

PINOSAT, 041-266-494


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Avg 12, 2009 22:17 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 9:54
Prispevkov: 5678
Na novo nastaviti anteno?
Ali zato, ker satelit ni na 16V ampak na 15,8V?
Se to pri komu pozna?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Avg 12, 2009 22:30 
Odsoten

Pridružen: To Feb 03, 2004 9:22
Prispevkov: 392
Signal je dobesedno slab, sam imam motor in signal iz eurobirda je na meji normalnega delovanja! Verjetno bi bilo idealno kakšna gibertini 105cm ali pa 120cm :D :D :D ali pa naj povečajo oddajno moč

_________________
Panasonic viera TX-P42G20E-VU+Solo-CCcam 2.2.1-Linksys WRT54GL Firmware: DD-WRT v23 SP2 Client Bridge


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Avg 13, 2009 7:00 
Definitivno je potrebno korigirati pozicijo antene. Je pa seveda res, da je signal na novi frekvenci od vsega začetka slabši.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Avg 13, 2009 9:36 
Odsoten

Pridružen: Pe Jan 30, 2004 22:30
Prispevkov: 102
Poleg nizke moči je problem še v tem, da (kot zakleto) na na isti freq, z enakimi parametri oddaja en tansponder na HB z večjo močjo. Ă

_________________
L.p.,sten


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Avg 13, 2009 9:54 
Odsoten
Moderator

Pridružen: Pe Okt 21, 2005 11:39
Prispevkov: 2518
Signal je na slabem nivoju, vendar problemov jaz še nisem zaznal na moji WaveFrontier-ki.

Slika

Pri znancu pri sprejemu z 80cm anteno tudi ni problemov. Res pa je, da ob nevihtah TV ne gledamo 8)

_________________
WaveFrontier T90
Samsung UE40ES6710 Smart TV
PHILIPS DTR3442B DVB-T2
Telemach DVB-C


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 14 prispevkov ]  Pojdi na stran 1 2 Naslednja

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited