Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je So Jun 15, 2024 15:34

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 8 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: "Resetiranje" antene ??
OdgovorObjavljeno: To Apr 20, 2010 21:01 
Sprejemnik je naenkrat ostal brez slike.Mozakar se je tri dni mucil z obracanjem antene na vse strani in ko je obupal me je poklical na pomoc.
Nastavim anteno nazaj na pravo pozicijo in resetiram sprejemnik - ni signala :shock:
Privlecem s seboj Stronga in preskeniram satelit - najde vse :shock:
Priklopim nazaj Totalov sprejemnik in poklicem Help desk in pregledamo nastavitve. OK - par stvari je zmaknil in popravimo.Resetiram sprejemnik in pogledamo signal in je vse OK - zelene kljucavnice,signal do vrha,BER -7,...
Ampak slike ni :evil:
Pa pravi deklica na drugi strani naj izklopim in vklopim antenski kabel - BUF - slika :D
Prestavim program in zopet tema - izklopis kabel in nazaj vklopis - slika.
In tako moras za vsako prestavitev programa izklopiti kabel in ponovno vklopiti :roll:

Ima kdo kaksno idejo :?:
Opremo ima na reverz-lastna montaza(dvojni 3stopinjski LNB z prikljuckom gor).

BDW: Se pohvala puncam na Help desku :hvala:


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Apr 20, 2010 22:50 
Odsoten

Pridružen: To Feb 03, 2004 9:22
Prispevkov: 392
Si mislil antenski kabel, ki gre v tuner? Verjetno tuner fuč...

lp


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Apr 21, 2010 17:32 
Odsoten
Ponudnik

Pridružen: Po Jan 19, 2004 20:30
Prispevkov: 485
disex nastavitve preglej

_________________
Alergičen na športne kanale


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Apr 22, 2010 6:13 
Citiram:
disex nastavitve preglej
Za Total TV v tem primeru A, B pa odvisno od smeri antene (Hotbird 13 ali Astra 19,2 st.).


Zadnjič spremenil Prlek, dne Če Apr 22, 2010 16:28, skupaj popravljeno 1 krat.

Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Apr 22, 2010 11:45 
Vse nastavitve so bile ponovno nastavljene iz enakega sistema.
Ocitno je odletel tuner :(


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Apr 22, 2010 12:34 
Ali pa je kak elektrolit popustil.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Apr 22, 2010 15:15 
Odsoten

Pridružen: To Feb 03, 2004 9:22
Prispevkov: 392
Citiram:
Ocitno je odletel tuner :(
Poglej, kakšne oznake je tuner in ga poišči na e-bayu, več kot 10€ s poštnino vred ne more bit....


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Apr 22, 2010 15:18 
Odsoten
Ponudnik
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 18:08
Prispevkov: 922
Ne dajajte mu nasvetov brez smisla. Opremo ima na reverz, pomeni,nekje pri nekem zastopniku jo je dobil. Naj gre tja in enostavno zamenja sprejemnik brez stroškov, da mu za pir in to je to.

Primož PINOSAT

_________________
Spletna trgovina : http://pinosat.ruf.si

PINOSAT, 041-266-494


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 8 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited