Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je So Jun 15, 2024 15:57

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 20 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Jul 15, 2010 17:17 
Bolj kot berem, bolj se mi zdi, da bom kar navaden sprejemnik vzel. Ti kanali, ki jih zdaj ponujajo res niso vredni dodatnih evrčkov vsak mesec. Ko jih bo konkretno več, pa bom razmislil. Raje dam 4 evre več za še en sprejemnik :D


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Feb 21, 2012 16:00 
HD TOTAL - VCR sprejemnik ni tako slab. Lepo deluje slika pa je boljša kot na Echolit sprejemniku. ( SD programi )

Snema odlično v dobrem tednu dni pa tako pričakujemo še kakšen nov HD kanal. :wink:


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Feb 21, 2012 16:20 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 9:54
Prispevkov: 5678
A zna krmiliti motor?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To Feb 21, 2012 19:01 
Odsoten

Pridružen: Če Feb 10, 2005 19:34
Prispevkov: 394
Nak... izpita za motor pa nima :(

_________________
SkyStar2, Sat-control motor SM3D12, Dreambox DM600 PVR, Kaon HD-DVR-Total Tv, Edision Argus HD VIP


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Feb 22, 2012 8:33 
Motor krmiliš z drugim sprejemnikom, izhod pa teraš na TT-HD.

Zanimivo bi bilo vedeti od kje pri snemanju programa jemlje program " za nazaj " saj ko preklopiš recimo na določen program ter snemaš posname več programa kot si ga snemal.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Feb 24, 2012 20:38 
Odsoten

Pridružen: Po Feb 16, 2004 13:13
Prispevkov: 574
A krmiliš še vedno z tistim XSAT 410?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Feb 27, 2012 9:25 
Ne ne Dreambox.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Okt 25, 2012 13:34 
Odsoten

Pridružen: Če Mar 25, 2010 18:34
Prispevkov: 276
HD TOTAL TV VCR ( DVR)

Imam vprašanje,če že kdo ima totalov sprejemnik z funkcijo
snemanja VCR.
V kakšnem formatu snema .......
Naprimer da snemaš en program z podnapisom.
Snemanje na USB ali disk.
In me zanima,ko pač kaj posnameš ti kaže zraven podnapis je
noter zapečeni ali ne.

lp


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Okt 27, 2012 11:21 
Snema na hard disk. Med samo oddajo in posnetkom ni razlik.
Normalno snema tudi podnapise. Ni važno če so original nalepljeni ali DVB podnapisi.

Lahko en program snemaš druge gledaš. Ă


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Okt 27, 2012 14:50 
Odsoten

Pridružen: Če Mar 25, 2010 18:34
Prispevkov: 276
Hvala za odgovor.

Lp


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 20 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited