Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je To Okt 15, 2019 11:26

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 2 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Ni signala na Echolite
OdgovorObjavljeno: Ne Nov 20, 2011 10:39 
Vceraj sem po navodilih iz prilozene knjigce dodajal kanale iz Astra satelita (RTL, ORF itd.). Ne vem kaj je sedaj narobe ker ko hočem gledat TOTAL TV ni kanalov oz piše da ni signala. Sem še enkrat vse nastavitve naštimal tako da imam sedaj pri izbiri signala pri TOTAL TV 1 zeleno ključavnico pri TOTAL TV 2 pa se ne poveže oz je samo rdeča ključavnica ??????
Prav tako sem opazil da pri LNB 2 in 4 ne morem izbrati BREZ satelita ampak mi avtomatsko vrača nazaj na Astra in Turkiš :S

Mogoče kaka rešitev.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Ne Nov 20, 2011 17:11 
Odsoten

Pridružen: Po Feb 16, 2004 13:13
Prispevkov: 574
Obstaja=> 080 4567 pokliči jih!


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 2 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited