Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je To Okt 15, 2019 10:37

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 4 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: Ne Nov 06, 2016 11:19 
Odsoten

Pridružen: Če Mar 25, 2010 18:34
Prispevkov: 275
Zdravo

Je možno,imam priklopljen tv in totalov sprejemnik fiksno v kuhinji.
Drugo v spalnici pa imam tv lcd smart lg,imam samo vprašanje,če bi to laufalo ali ne.
Ker do zdaj imam povezani kabl HDMI iz kuhinje do spalnica 20 metrov.
V kuhinji pa imam preko činč kabla.
Ali gre to mogoče vse preko brez žičnega ruterja.

Prosim za odgovor.

LP


http://www.elsat.si/index.php?route=pro ... uct_id=430


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Ne Nov 06, 2016 16:07 
Odsoten

Pridružen: To Feb 08, 2011 20:25
Prispevkov: 1073
Kraj: Ravne na Koroškem
ti rabiš tole: http://www.elsat.si/index.php?route=pro ... uct_id=325

_________________
Slika


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Po Nov 07, 2016 14:17 
Odsoten

Pridružen: Če Feb 10, 2005 19:34
Prispevkov: 393
Pri Total tv pa tole ne bo delovalo. Imajo preveč zaščiten sistem kodiranja.

_________________
SkyStar2, Sat-control motor SM3D12, Dreambox DM600 PVR, Kaon HD-DVR-Total Tv, Edision Argus HD VIP


Na vrh
   
OdgovorObjavljeno: Po Nov 07, 2016 15:16 
Odsoten

Pridružen: Če Mar 25, 2010 18:34
Prispevkov: 275
Zdravo

Hvala obema za odgovor.

Lp


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 4 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited