Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je To Okt 15, 2019 12:20

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 20 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Jul 14, 2007 20:53 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 9:54
Prispevkov: 5678
In to ti šteka samo na teh naštetih programih, ali na vseh? Na srbskih nacionalnih ti nikoli ne?


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Jul 14, 2007 21:05 
Ja šteka mi samo na omenjenih (pop tv dela tudi če je kvaliteta signala 20)

Mam pa vprašanje če veliko vpliva dolžina kabla in če vpliva tudi to da je pribilžno 2 m kabla položeno zraven kabla za elektiko.

LP!


Zadnjič spremenil dezi, dne Ne Jul 15, 2007 16:01, skupaj popravljeno 1 krat.

Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Jul 14, 2007 23:03 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Procenti signala govorijo, da ti nekaj "seka" v signal, ali da je kaj drugag problem, ne pa signal. Jaz bi najprej potegnil drug kabel po drugi poti, potem zamenjal LNB.
Probaj še malo anteno premaknit levo-desno in poročaj kako se kaj spremeni signal. Ă


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če Dec 11, 2008 20:00 
Citiram:
evo moja resitew: dve anteni ... 1m je za 16E
Slika
Super!

:idea: Samo še malo kablje skri da nebo tako po domače :lol:


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Dec 12, 2008 16:12 
to so stari posnetki ... sedaj imam multifokus in 1m ...

Slika


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Dec 12, 2008 16:34 
Odsoten
Ponudnik

Pridružen: Po Jan 19, 2004 20:30
Prispevkov: 484
and the cable keeps on hanging 8)

_________________
Alergičen na športne kanale


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe Dec 12, 2008 18:50 
to pa ... ne da se mi porihtat, ker vedno nekej spreminjam ....


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Dec 29, 2008 21:58 
Stvar je popolnoma preprosta oziroma 80 cm antena je enostavno premajhna. Da res dobro deluje je potrebna Iskrina 85 cm antena in to ta novejše z dvojnim vpetjem. Starejše z enojnim vpetjem so sicer enako velike a imajo manjše ojačanje. Kvaliteto pri teh se dobi 80% a že ob manjšem dežju pade dol do 40 in so potem težave.Mi smo zmontirali že preko 500 Totalov in prav povsod imamo kvaliteto 100% Zmontirali smo nekaj tudi njihovih originalnih Total anten ampak smo jih glede na mehanske lastnosti dali na stranski tir. Deluje pa Iskrina antena dobro tako na Alpse kot monoblock. Na Alps ne delujejo edino Giebertinijeve antene, ki smo jih montirali pred več kot desetimi leti. Z monoblocki pa tudi pri teh antenah ni težav.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Dec 29, 2008 22:01 
Z novim Eutelsatom W2M bo verjetno tudi 80 cm antena dovolj


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Dec 29, 2008 22:48 
Odsoten
Moderator

Pridružen: Pe Okt 21, 2005 11:39
Prispevkov: 2516
Jaz z 80cm nisem mel nikoli problemov, mogoče kak slab Totalov TP, na ostalih pa signal ni delal problemov. Bratu sem namontiral tri alpse na 80cm in sprejema vse brez problema, nima pa Totala da bi opazil, kako je signalom tam. Sprejem vseh FTA balkanskih programov na W2 pa je vsekakor dobro v normalnem vremenu.

_________________
WaveFrontier T90
Samsung UE40ES6710 Smart TV
PHILIPS DTR3442B DVB-T2
Telemach DVB-C


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 20 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja 1 2

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited