Telstar
https://www.telstar.si/

NAbava Total tv paketa
https://www.telstar.si/viewtopic.php?f=89&t=9269
Stran 1 od 1

Avtor:  blueman [ To Jul 06, 2010 20:05 ]
Naslov prispevka:  NAbava Total tv paketa

Lep pozdrav vsem na forumu.

Kot vidite sem nov in pišem za naslednjim razlogom:

Delam v tujini in se čez par tednov vračam domov. Doma me čaka stanovanje in nimam možnosti interneta niti kabelske televizije. Prav tako ne morem poklicati na info center, ker se iz tujine ne da. Seveda sem pisal e-mail vendar ni odgovora. Pisal sem tudi posredniku, ki pa me je napotil na info center in njihovo e-pošto. Torej se mu ne da ukvarjati s tem.

Zdaj pa k vprašanjem:

1. Koliko časa je potrebno čakati po vaših izkušnjah na dobavo paketa in inštalacijo? (moram nabaviti to najprej, ker potem pridejo montirat feršterkerijo in bodo vse zvezali na reciever)

2. Ali je možen kasnejši priklop še ene tv na obstoječo konfiguracijo krožnika ali bo potrebno dokupit/zamenjat krožnik? (če bo kvaliteta dobra in vse ok, bodo starši od punce odjavili siol tv, ki ne velja nič zaradi slabega signala in jaz bom vzel hitrejši internet).

3. Kaj potrebujem da bi imel MAX2+HD+Cinemax + programe na obeh satelitih (torej pro7 ipd - punca ne more živeti brez tega :lol: )?

4. A je cinemax vredno imeti? (ali so dobri filmi in ali se ne ponavljajo preveč)

ZA odgovore se najlepše zahvaljujem in se vnaprej opravičujem, če so kje že ti odgovori. Bom vesel tudi napotitve na ustrezne forume.

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC+01:00 Evropa/Ljubljana
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/