Telstar

Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
Danes je To Okt 15, 2019 11:57

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana




Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 6 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Echolite + Dreambox
OdgovorObjavljeno: So Maj 07, 2011 16:49 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 9:54
Prispevkov: 5678
Kako vzporedno Echolitu priključiti še en sprejemnik (Dreambox 7000), da bo deloval kot je treba? Dveh kablov do LNB-jev nimam.
Echolite v LNB OUTpriključek Dreama in LNB v Dreamov LNB IN priključek? Dreama v LNB OUT priključek Echolita in LNB direkt v njega?
LNB Splitter? Nobena od teh kombinbacij ne deluje.
Tale Echolite tudi v stanju pripravljenosti namreč napaja LNB, kar pomeni, da moti delovanje drugega sprejemnika, tudi ko je v pripravljenosti.


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: So Maj 07, 2011 22:29 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Obstaja Prioritetno stikalo za 2 sprejemnika. En izhod ima prioriteto, to naj bi bil Dreambox, ko pa tega izklopiš, prevzame nadzor Echolite

_________________
10km SV od Kranja (na robu ravnine ob vznožju Krvavca) koordinati 14.45386 in 46.26856
Home made sprejem DVB-C Krim
Ati Radeon HD 4350 ful HW h.264 dekodiranje (0% CPU)


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Ne Maj 08, 2011 21:52 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Pe Jan 16, 2004 9:54
Prispevkov: 5678
Vem, da obstaja, samo ga nimam. Ga ima kdo od naših prodajalcev? Pri Matjažu ga ne najdem.
Druga možnost, ki jo vidim, je še en kabel, oziroma obstoječi, ki se že uporablja za DVB-T in dva združilnika/razdružilnika OSM 100, ki pa jih ima Matjaž v svojem programu in pa twine na anteni, ki pa so že tako ali tako tam...


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Maj 09, 2011 7:24 
to kombinacjo sem imel tudi jaz ... za silo se da porihtat, ne zvezes tako, da imas 1. LNB (1A) da 16E potem pa na echojajca in ven na dm7000 ... ker se ttv posodablja prek 1.lnb-ja ... upostevat pa moras, da moras vedno prizigat in ugasat bilokateri sprejemnik talo, ga je program na tem satelitu 16E ... zaradi stikala (diseqc) ... naboljsa varianta pa bi bila, da na 16E das dvojno glavo in vleces svoj kabel ... :I: :D


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po Maj 09, 2011 8:21 
Ă


Na vrh
   
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Sr Maj 11, 2011 9:07 
Odsoten
Site Admin
Uporabniški avatar

Pridružen: Sr Nov 26, 2003 9:37
Prispevkov: 10537
Kako pa pošiljaš V-H in Hi-Lo komandi?

_________________
10km SV od Kranja (na robu ravnine ob vznožju Krvavca) koordinati 14.45386 in 46.26856
Home made sprejem DVB-C Krim
Ati Radeon HD 4350 ful HW h.264 dekodiranje (0% CPU)


Na vrh
   
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo  Odgovori na temo  [ 6 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC+02:00 Evropa/Ljubljana


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na:  
cron
Teče na phpBB® Forum Software © phpBB Limited