Citiram:
... Tehnicni ima grafiko ki danes ni vredna počenega centa, moja ki je bla dobrih 150 ojrov pa bi že parkrat kmalu letela skozi okno

...
Vprašanje kaj bi bilo, če bi (jaz) šel na Windowse 7
Kar se moje grafulje tiče pa sem imel edino zahtevo HD in majhno gretje in ta je bila glede tega super izbira, pa še skoraj zastonj. Ampak tudi nisem najbolj srečen, dodatnega 16:10 monitorja, na katerem se avtomatično na fulskrin vklopi video, ki prileti na Overlay, ne zna furati tako, da je slika proporcionalna, vsaj meni ni uspelo to tako nastaviti. 16:9 slika ima posova zgor in spod kot bi šlo za 4:3 zaslon, skratka slika je sploščena. Pa monitor laufa v nativni resoluciji 1680 X 1050. Pri nekaterih načinih predvajanja videa ima ta monitor število barv krepko skresano na eno majhno vrednost, slika je namreč barvno vsa stopničasta. Se pa nisem hotel s tem preveč ukvarjati, poleti itak ne gledam skoraj nič, jeseni bom pa šel na Winse7 SP1, takrat me pa čaka križev pot in morda pokličem koga, da ujame kartico, ki bo letela skozi okno.
Sicer bi pa lahko Mikro$ lahko dajal nagrade za tiste, ki najdejo brezhibno delujočo kombinacijoza 4 najpogosteje uporabljene playerje in ene 3 DVB izvore slike in to na obeh monitorjih brez porabe CPU. Po moje nagrada ne bi bila nikoli podeljena

- no malo sem zloben.